Algemene non-fictie

 PRÊT-À-PORTEA - Modieuze zoetigheden om zelf te maken

PRÊT-À-PORTEA - Modieuze zoetigheden om zelf te maken

Auteur(s) Mourad Khiat
Taal Nederlands
Bindwijze Gebonden uitgave
Formaat 16 x 22 cm
Omvang 112 pagina’s
Illustraties 100 illustraties in kleur
Verschenen Oktober 2016
ISBN 978 90 6868 724 8
Prijs € 14,95
Video

PRÊT-À-PORTEA is de ultieme combinatie van mode en high tea, een creatie van The Berkeley Hotel in Londen. Ieder seizoen serveren ze er een exclusieve collectie koekjes en cakejes, geïnspireerd op de nieuwste catwalk-ontwerpen.

 

Dit boek deelt de geheimen achter hun grootste successen, waaronder gebakken creaties van Diana von Furstenberg, Dolce & Gabbana, Moschino en Manolo Blahnik. Elk van de 20 recepten wordt helder uitgelegd, is prachtig gefotografeerd en wordt begeleid door een foto van het catwalk-ontwerp waarvan de zoetigheid is afgeleid.

 

Houd je van mode of bakken, of van allebei, dan zal je verrukt zijn van de uitdaging om deze exclusieve recepten te maken, van Burberry trenchcoatkoekjes tot Anya Hind-march handtasjes van blauwebessencake.

 

Als ik geen modeontwerper was, dan zou ik graag patissier zijn geweest. Ze hebben veel kwaliteiten met elkaar gemeen: precisie, toewijding en originaliteit.

– Jason Wu -

De musthave voor deze winter (...) met dit boek komt een droom uit voor fashionista's die ook nog eens van bakken houden.

Sonja Wessels, boekenkrant nov 2016

 

Dit boek deelt de geheimen achter het grootste succes van de Berkeley Hotel Prêt a Porteas, waaronder gebakken creaties van Diana von Furstenberg, Dolce & Gabbana en Manolo Blahnik.

Mjamtaart, nov.2016

 

Fraaie fashion statements, bijna te mooi om op te eten.

Robin Huberts, Nouveau, nov. 2016

 

Met het extravagante, maar praktisch en helder uitgelegde PRÊT-À-PORTEA maak je catwalkcreaties van Dolce & Gabbana, Moschino en Manolo Blahnik na op de etagere. Must. Have.

Foodies, okt. 2016

Inkijkexemplaar
  • upload/image/website-pap1.jpg
  • upload/image/website-pap2.jpg
  • upload/image/website-pap2a.jpg
  • upload/image/website-pap3.jpg
  • upload/image/website-pap4.jpg
Nieuwsbrief

Wenst u op de hoogte te blijven van de activiteiten van THOTH? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Social Media

Volg ons op Facebook en Twitter