Algemene non-fictie

Het Tattoo Kleurboek - 100 ontwerpen

Het Tattoo Kleurboek - 100 ontwerpen

Auteur(s) Megamunden
Taal Nederlands
Bindwijze Paperback
Formaat 21 x 29 cm
Omvang 112 pagina’s
Illustraties 150 illustraties in kleur
Verschenen September 2014
ISBN 978 90 6868 657 9
Prijs € 11,90
Video

Kleuren voor volwassenen is een trend, het valt niet te ontkennen. Tattoo’s zijn ook geliefd, steeds meer mensen in alle leeftijden en bevolkingsgroepen laten een tattoo zetten.

Ter inspiratie voor al die mensen is er nu dit unieke kleurboek vol verbluffende illustraties. Het is een grote lofzang op de tattookunst. De tattooontwerpen lopen uiteen van traditionele motieven zoals harten, matrozen, meisjes, schedels en rozen tot minutieus uitgewerkte composities met een meer eigentijds karakter.

Een perfect cadeauboek dat iedereen zal aanspreken die van tattoos houdt of op zoek is naar inspiratie voor een volgend stukje lichaamskunst.

Megamunden is illustrator en woont in Engeland. Zijn werk in opdracht loopt uiteen van reclame- en mode-illustraties tot productontwerpen, maar hij maakt ook grote muurschilderingen en tattooontwerpen. Momenteel werkt hij als hoofdontwerper bij het multidisciplinaire ontwerpbureau Ilovedust.

Recensie van Mandy: "...een heel mooi kleurboek om in te kleuren door de diversiteit qua platen die erin staan, 100 ontwerpen! (...) dubbelzijdig gedrukt en dus niet echt geschikt om met stiften te gaan kleuren, mocht je het geen probleem vinden dat stiften in dit kleurboek iets doordrukken dan kan je er natuurlijk gewoon mee kleuren!
In het boek zelf is bij elke plaat een stuk of stukje al bedrukt met goud, dit vind ik persoonlijk wel gaaf." (lees hier de hele recensie)

Inkijkexemplaar
  • upload/image/tattoo-kleurboek1.jpg
  • upload/image/tattoo-kleurboek2.jpg
  • upload/image/tattoo-kleurboek3.jpg
  • upload/image/tattoo-kleurboek4.jpg
Nieuwsbrief

Wenst u op de hoogte te blijven van de activiteiten van THOTH? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Social Media

Volg ons op Facebook en Twitter