111 plekken

111 PLEKKEN IN ANTWERPEN DIE JE GEZIEN MOET HEBBEN

John Reinhard, Marleen Tutenel

Prijs € 17,95
TaalNederlands
BindwijzePaperback
Formaat13,5 x 20 cm
Omvang240 pagina’s
Illustraties120 illustraties in kleur
VerschenenNovember 2020
ISBN978 90 6868 806 1

Antwerpen kent vele verborgen plekken. Daal af naar De Ruien, de ondergrondse middeleeuwse grachten en riolen. Bezoek de Kloosterstraat met zijn verrassende vintage- en brocantezaken of proef hemelse chocolade in een koninklijk paleis op de Meir. Bewonder de langste streetartmuur van Europa en ontspan in het hippe, culinaire Groen Kwartier. Ontdek de mediatieve beeldentuin op de Calvarieberg, ga naar stadsstrand Sint-Anneke of neem de Waterbus naar het pittoreske dorp Lillo-Fort.

John Reinhard en Marleen Tutenel wijzen de weg naar 111 bijzondere plekken. Ze bieden de beste insidertips en tonen Antwerpen op haar veelzijdigst.

Over de serie:

De 111 PLEKKEN-boeken zijn de ideale gidsen om een specifieke stad of streek te ontdekken. Ze beschrijven steden en regio’s vanuit een eigenzinnig en persoonlijk perspectief, bieden goede insidertips en slaan andere wegen in, weg van de toeristenpaden. Met charme vertellen deskundige schrijvers spannende verhalen. De mengeling van onderhoudende verhalen, eigenwijze wetenswaardigheden en sfeerrijke foto’s nodigt zowel stads- en streekbewoners als toeristen uit om plekken te bezoeken die ze eerder niet kenden.

In de media

De auteurs geven een rondleiding door de stad: https://atv.be/nieuws/nederlander-en-limburgse-leren-antwerpenaars-hun-stad-kennen-108334 

In Het laatste nieuws: https://www.hln.be/antwerpen/111-antwerpse-plekken-om-te-zien-nieuwe-toeristische-gids-serveert-de-klassiekers-en-het-verborgen-moois-in-t-stad~a514b416c/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

Toegevoegd aan de winkelwagen Sluiten Bestelling afronden