111 plekken

111 PLEKKEN IN DEN HAAG DIE JE GEZIEN MOET HEBBEN

Tal Maes

Prijs € 17,95
TaalNederlands
BindwijzePaperback
Formaat13,5 x 20 cm
Omvang240 pagina’s
Illustraties120 illustraties in kleur
VerschenenFebruari 2020 (2e druk met nieuwe plekken en tips)
ISBN978 90 6868 735 4

Wandel door het verborgen park Sorghvliet waar Jacob Cats zijn Catshuis liet bouwen of fiets door de duinen langs bunkers uit de Atlantikwall. Laat je rondleiden op de Scheveningse visafslag of door de tuinen van het Vredespaleis bewonder de gipsotheek in het museum Beelden aan Zee. Ga strandjutten in Kijkduin of ga surfen in Scheveningen. Ervaar de grachten van Den Haag vanuit een kajak. Relax met echt Haags bier in een oude loods of met muntthee  in de hammam.
Deze gids wijst de weg naar 111 bijzondere en onvermoede plekken. Met de beste tips: de hofstad op haar veelzijdigst.

Tal Maes (1968) is schrijver en fotograaf. Ze maakt vooral kookboeken en schrijft recepten voor onder andere Elle Eten waarin ze ook een column heeft. Maar steden, reizen en wandelen zijn voor haar zeker net zo belangrijk als koken. Ze werkte mee aan diverse wandelgidsen voor Natuurmonumenten, schreef een gids over Venetië en Den Haag (100% Venetië en 100% Den Haag) en maakte in opdracht van tijdschriften verschillende reisreportages. Ze woont al haar halve leven in Den Haag. Ze gaat nooit zonder camera de deur uit en is altijd op zoek naar de beste en meest bijzondere adressen in die mooie stad achter de duinen.

Den Haag Groene stad achter de duinen
• Stad van vrede en recht, maar ook hofstad en regeringsstad
• Stad van grote namen, maar ook van kleine ondernemers
• Stad aan zee, maar ook stad met bossen, parken en grachten

In de media

AD Den Haag interviewde Tal in de Hoftuin: “Wat woon ik eigenlijk in een fantastische stad!”

Tal Maes was op 15 spetember te gast op Radio West in het radioprogramma Haagsche Bluf. Luister het interview hier terug (het start op 19:00 minuten).

“Het boekje staat vol prachtige plekken en door de achtergrond van Tal staat het ook vol culinaire plekken. Een nieuwe ontdekking voor mij was Vers uit de Gers en de Haagse Stadswijngaard. Maar ook bekendere adressen zoals Capriole Cafe, Kompaan en Instock worden zeer beeldend beschreven.”
Marjolein Dop op Myhappykitchen

Toegevoegd aan de winkelwagen Sluiten Bestelling afronden