111 plekken

111 PLEKKEN IN GENT DIE JE GEZIEN MOET HEBBEN

Dirk Heyndrickx, Robert Declerck

Prijs € 17,95
TaalNederlands
BindwijzePaperback
Formaat13,5 x 20 cm
Omvang240 pagina’s
Illustraties120 illustraties in kleur
VerschenenMei 2020
ISBN978 90 6868 779 8

Gent kent vele verborgen schatten. Ontdek de Blauwe Vogels van Maeterlinck, neuzekes in de mooiste snoepwinkel van België en het ‘cycling-café’ met wielerverhalen op z’n best. Proef frieten uit Filips’ penshuisje, streekbieren in de Trollekelder en onderga de stilte in de wijngaard bij de Sint-Pietersabdij. Bezoek de grot van Lourdes in Oostakker, geniet van een intiem pleintje bij de schilderachtige Leie en ontspan in Blaarmeersen of Bourgoyen.

Robert Declerck en Dirk Heyndrickx wijzen de weg naar 111 bijzondere en onvermoede plekken. Ze bieden de beste insidertips en tonen Gent op haar veelzijdigst.

Over de auteurs:

Robert Declerck publiceerde meer dan 40 boeken, waarin toerisme, erfgoed, geschiedenis en genieten belangrijke thema’s zijn. Zowel onderwerpen dicht bij huis (Gent) als ver weg spreken hem aan.

Dirk Heyndrickx is werkzaam in het onderwijs. In zijn vrije tijd reist hij de wereld rond en legt met zijn camera fotogenieke plekken en mensen vast. Met zijn innemende foto’s won hij de afgelopen jaren diverse prijzen, o.a. bij reisorganisatie Joker en Djoser Reizen.

In de media

Klik hier voor het artikel in HLN: http://www.hln.be/in-de-buurt/gent/gent-is-eerste-vlaamse-stad-in-boekenreeks-111-plekken-die-je-gezien-moet-hebben-vooral-voor-de-echte-gentenaar~a36f65cc/

Toegevoegd aan de winkelwagen Sluiten Bestelling afronden