111 plekken

111 plekken in Twente die je gezien moet hebben

Gert-Jan Hospers

Prijs € 17,95

TaalNederlands
BindwijzePaperback
Formaat13,5 x 20 cm
Omvang240 pagina’s
Illustraties120 illustraties in kleur
VerschijningsdatumApril 2023
ISBN978 90 6868 865 8

Twente combineert het beste van stad en land. Bezoek het Zoutmuseum in Delden of het Hennie Kuiper Museum in Denekamp en start aldaar een mooie fietsroute in de omgeving. Overnacht in een Boswachtershuisje op Landgoed Singraven of proef een Tukkertje in Pakhuis Twente, waar 1500 soorten bier te koop zijn. Loop een deel van het Wereldtijdpad in Rijssen of kom tot rust in de tuinen van de Kloostergaarde in Zenderen.

Gert-Jan Hospers wijst de weg naar 111 verrassende plekken in Twente en doet dat met overtuiging en charme. Hij geeft de beste insidertips en laat de veelzijdigheid van de regio tussen Regge en Dinkel zien. 

In de media:

‘Een mooie mix van specifiek karakteristiek, relatief onbekend en vooral verrassend. Leerzaam en lezenswaardig.’ – Max magazine

Over de auteur:

Gert-Jan Hospers is hoogleraar sociale geografie. Hij komt voor zijn werk in tal van Europese steden en regio’s, maar zijn thuisbasis blijft Twente. Fietsend en wandelend ontdekt hij telkens weer nieuwe plekken in de regio waar hij met zoveel plezier woont.

Toegevoegd aan de winkelwagen Sluiten Bestelling afronden