111 plekken

111 PLEKKEN IN ZWOLLE DIE JE GEZIEN MOET HEBBEN

Friso Schotanus, Sjoerd Litjens

Prijs € 17,95
TaalNederlands
BindwijzePaperback
Formaat13,5 x 20 cm
Omvang240 pagina’s
Illustraties120 illustraties in kleur
VerschenenJuni 2020
ISBN978 90 6868 814 6

* Bezoek het café met de geheime kelder en het restaurant met de mooiste binnentuin

* Vind verscholen natuurschoon en historisch erfgoed in en buiten de stad

* De origineelste plekken om te eten, drinken en overnachten met hun verhaal

Zwolle herbergt vele verborgen schatten. Bezoek kunstwarenhuis Blauwdruck, beluister een concert op cultuurschip Thor of dineer hoogstaand in de hoefsmederij van Poppe. Stap op de fiets voor het Rondje Zwolle en laat je door idyllische veerpontjes richting de historische vestingstadjes Hattem en Hasselt vervoeren. Trek je laarzen aan en struin door de uiterwaarden van de Vreugderijkerwaard, het walhalla van vogelspotters. Overnacht daarna in een van de sfeervolle B&B’s in de achtertuin van Zwolle!

Friso Schotanus en Sjoerd Litjens wijzen de weg naar 111 bijzondere en onvermoede plekken. Ze bieden de beste insidertips en tonen Zwolle op haar veelzijdigst.

Over de serie:

De 111 PLEKKEN-boeken zijn de ideale gidsen om een specifieke stad of streek te ontdekken. Ze beschrijven steden en regio’s vanuit een eigenzinnig en persoonlijk perspectief, bieden goede insidertips en slaan andere wegen in, weg van de toeristenpaden. Met charme vertellen deskundige schrijvers spannende verhalen. De mengeling van onderhoudende verhalen, eigenwijze wetenswaardigheden en sfeerrijke foto’s nodigt zowel stads- en streekbewoners als toeristen uit om plekken te bezoeken die ze eerder niet kenden.

In de media

De auteurs waren te gast bij RTV Oost: https://www.rtvoost.nl/nieuws/332295/De-mooiste-plekjes-van-Zwolle-anders-bekeken-in-nieuw-boek

Lees ook artikel in De Swollenaer van 1 juli: https://deswollenaer.nl/algemeen/journalisten-beschrijven-111-plekken-in-zwolle-die-je-gezien-moet-hebben

Toegevoegd aan de winkelwagen Sluiten Bestelling afronden