111 plekken / Amsterdam

111 WINKELS IN AMSTERDAM DIE JE NIET MAG MISSEN

Eddy Posthuma de Boer, Henriette Klautz

Prijs € 17,95
TaalNederlands
BindwijzePaperback
Formaat13,5 x 20 cm
Omvang240 pagina’s
Illustraties120 illustraties in kleur
VerschenenSeptember 2015
ISBN978 90 6868 681 4

Waar koop je de lekkerste kaas, de beste vis, de mooiste chocola? Welke kapper doet meer dan alleen maar kappen? Waar koop je nog een biljarttafel of een antieke houtkachel? Wie heeft de kleurigste koeiencollectie, kralen in alle soorten en maten, de hipste kleding? Wie verkoopt het mooiste design, en sieraden voor de kat? Waar vind je de meest exclusieve lingerie, de stevigste hangmat, de origineelste cadeautjes?
Deze verrassende winkelgids brengt u naar 111 bijzondere adressen in Amsterdam. Gevestigde namen of avontuurlijke nieuwkomers, één kwaliteit hebben ze met elkaar gemeen: een scherp oog voor niet alledaagse zaken.

111 winkels in Amsterdam: Fantastisch, onbekend, gek en curieus
• De allerleukste winkelgids
• 111 Amsterdamse winkels om van te houden
• Avontuurlijke nieuwkomers en gevestigde namen

De auteurs

Henriette Klautz koos na een zangcarrière voor de journalistiek, met een voorkeur voor muziek en reizen. Zij schreef een aantal boeken, onder meer over het Koninklijk Concertgebouworkest en, samen met haar man, fotograaf Eddy Posthuma de Boer, een gids over Amsterdam in de Duitse serie Richtig Reisen. Eddy Posthuma de Boer werkt voor verschillende dag- en week-
bladen, exposeerde in binnen- en buitenland en heeft ruim vijftien boeken gepubliceerd. Zij hebben twee dochters en drie kleinkinderen, met wie zij een grote liefde voor Amsterdam delen.

Over de serie

De 111 PLEKKEN-boeken zijn de ideale gids om een specifieke stad of streek te ontdekken. Ze beschrijven steden en regio’s vanuit een eigenzinnig en persoonlijk perspectief, bieden de beste insidertips en slaan andere wegen in, weg van de toeristenpaden.
Met charme en humor worden buitenissige, merkwaardige en verrassende plekken beschreven en vertellen deskundige schrijvers spannende verhalen. De boeken hebben een overtuigend en helder grafisch concept en zijn inspirerend om te lezen. De bonte mengeling van onderhoudende verhalen, eigenwijze wetenswaardigheden en sfeerrijke foto’s nodigt zowel stads- en streekbewoners als toeristen uit om plekken te bezoeken die ze daarvoor nog niet kenden.

Toegevoegd aan de winkelwagen Sluiten Bestelling afronden