Fotografie

FOTO:BOX

Roberto Koch

Prijs € 29,95
TaalNederlands
BindwijzePaperback
Formaat17 x 22 cm
Omvang512 pagina’s
Illustraties250 illustraties in kleur
Verschijningsdatumeind oktober 2023
ISBN9789068688672

FOTO:BOX verscheen meer dan tien jaar geleden in tien talen en werd een internationaal succes. Nu is er een compleet herziene editie met 50 nieuwe beelden en fotografen die de laatste trends in de fotografie representeren.

Het boek brengt 250 foto’s samen, een prachtige selectie van de grootste fotografen aller tijden. Vaak zijn het bekende beelden die ware iconen van onze tijd zijn geworden en zich een plaats hebben verworven in ons collectieve geheugen.

De fotocollectie is verdeeld in twaalf categorieën: portretten, reportage, stilleven, oorlog, kunst, mode, naakten, vrouwen, natuur, reizen, sport en architectuur. Elke foto is vergezeld van een verklarende tekst en een korte biografie van de maker.

Al deze foto’s ­– van de begintijd van het medium tot het werk van de meest innovatieve hedendaagse fotografen – vertellen samen de veelzijdige en fascinerende geschiedenis van de fotografie. 

In de media:

Foto:Box is een prachtig koffietafelboek met werkelijk unieke foto’s. Je hoeft helemaal geen professionele fotograaf te zijn om te kunnen genieten van dit uiterst verzorgd boek. (…) Het is een ware inspiratiebron voor elke (hobby)fotograaf en met de feestdagen in het vooruitzicht een ideaal geschenk. Leuk om te krijgen en te geven!’ – De Boekenkast

Toegevoegd aan de winkelwagen Sluiten Bestelling afronden