Filosofie en algemene non-fictie

Het Tattoo Kleurboek - 100 ontwerpen

Megamunden

Prijs € 14,95
TaalNederlands
BindwijzePaperback
Formaat21 x 29 cm
Omvang112 pagina’s
Illustraties150 illustraties in kleur
VerschenenSeptember 2014
ISBN978 90 6868 657 9

Kleuren voor volwassenen is een trend, het valt niet te ontkennen. Tattoo’s zijn ook geliefd, steeds meer mensen in alle leeftijden en bevolkingsgroepen laten een tattoo zetten.

Ter inspiratie voor al die mensen is er nu dit unieke kleurboek vol verbluffende illustraties. Het is een grote lofzang op de tattookunst. De tattooontwerpen lopen uiteen van traditionele motieven zoals harten, matrozen, meisjes, schedels en rozen tot minutieus uitgewerkte composities met een meer eigentijds karakter.

Een perfect cadeauboek dat iedereen zal aanspreken die van tattoos houdt of op zoek is naar inspiratie voor een volgend stukje lichaamskunst.

Megamunden is illustrator en woont in Engeland. Zijn werk in opdracht loopt uiteen van reclame- en mode-illustraties tot productontwerpen, maar hij maakt ook grote muurschilderingen en tattooontwerpen. Momenteel werkt hij als hoofdontwerper bij het multidisciplinaire ontwerpbureau Ilovedust.

In de media

Recensie van Mandy: “…een heel mooi kleurboek om in te kleuren door de diversiteit qua platen die erin staan, 100 ontwerpen! (…) dubbelzijdig gedrukt en dus niet echt geschikt om met stiften te gaan kleuren, mocht je het geen probleem vinden dat stiften in dit kleurboek iets doordrukken dan kan je er natuurlijk gewoon mee kleuren!
In het boek zelf is bij elke plaat een stuk of stukje al bedrukt met goud, dit vind ik persoonlijk wel gaaf.” (lees hier de hele recensie)

Toegevoegd aan de winkelwagen Sluiten Bestelling afronden