Filosofie en algemene non-fictie

Naar de maan

Sarah Yoon

Prijs € 9,95
TaalNederlands
Bindwijzegebonden uitgave
Formaat21,6 x 35 cm
Omvang15 pagina’s aan elkaar geplakt en uitvouwbaar (4,5 meter)
Illustraties1 lange illustratie (4,5 meter)
VerschenenMaart 2016
ISBN978 90 6868 696 8

Kleurboeken zijn van alle tijden, maar pas nu volwassenen het kleuren ontdekt hebben als onthaastende, ontstressende activiteit, is ook weer het nut voor kinderen boven komen drijven. Daarbij geldt: samen kleuren is leuker dan samen gamen: je creëert iets, en terwijl je bezig bent kun je het over van alles hebben…

Dit buitensporige boek, het langste kleurboek ter wereld, in uitgeklapte vorm wel 4,5 meter lang, biedt kinderen de kans om samen te kleuren. Met hun klas, op de naschoolse opvang, met je ouders. En voor je het weet zit je… op de maan!

Klim naar de maan met dit geweldige, uitklapbare kleurboek. Kleur een fantastische toren met draken, heksen, ruimtestations en vliegende olifanten. Begin in je huis op de grond en kleur je weg omhoog, helemaal naar de maan!

Sarah Yoon is opgegroeid in Zuid-Korea en in 2007 met haar familie naar Philadelphia verhuisd. Als jong meisje raakte ze in de ban van de strips van Batman en Superman en de wereld van visuele kunsten. Ze werkt het liefst met pen en inkt, waterverf en soms acrylverf. Sarah woont in Brooklyn, New York.

In de media

Het langste kleurboek is “leuk, druk, lang (!) én de sprekende prenten zorgen voor eindeloze verbeelding.”

Blog getestopkinderen

Toegevoegd aan de winkelwagen Sluiten Bestelling afronden