Filosofie en algemene non-fictie

Pierre de Doolhofdetective - Op zoek naar de gestolen Doolhofsteen

IC4Design

Prijs € 17,95
TaalNederlands
BindwijzeGebonden
Formaat26 x 35 cm
Omvang36 pagina’s
Illustraties17 illustraties in kleur
VerschenenMei 2015
ISBN978 90 6868 675 3

• Met 15 grote, over dubbele pagina’s gedrukte kleurenafbeeldingen van ingewikkelde magische doolhoven
• Bevat daarnaast allerlei extra opgaven die je helpen aanwijzingen te vinden om het mysterie op te lossen

Pierre de Doolhofdetective heeft een nieuwe zaak. Mr. X heeft de magische doolhofsteen gestolen, waarmee hij heel Operastad in één groot doolhof kan veranderen. Kun jij Pierre en zijn assistente Carmen de weg wijzen door de doolhoven zodat ze Mr. X kunnen tegenhouden voor het te laat is?

Dit prachtig geïllustreerde boek bevat 15 over dubbele pagina’s afgedrukte kleurenafbeeldingen van ingewikkelde, magische doolhoven. Treed binnen in een fantastische wereld van ondergrondse steden, heteluchtballons, boomkruindorpen en spookhuizen. Zoek de weg in elk doolhof, speur naar aanwijzingen en los onderweg steeds weer nieuwe raadsels op.
Uren puzzelplezier voor doolhofdetectives van 8 jaar en ouder! Op een aparte antwoordpagina achter in het boek zijn de juiste routes en alle andere oplossingen te vinden.

IC4DESIGN is een collectief van illustratoren, gevestigd in Hiroshima in Japan. Het werd opgericht door Hiro Kamigaki en verkozen tot een van de ‘200 Best Illustrators Worldwide 09/10’. IC4DESIGN is geselecteerd door American Illustration en de Society of Illustrators en werkt voor opdrachtgevers als Amtrak, The New York Times Magazine, Ogilvy Italy, Adobe Systems, Newsweek en Toyota.

Er is nu ook een KLEURBOEK van Pierre de Doolhofdetective, met andere opdrachten en vragen.

Toegevoegd aan de winkelwagen Sluiten Bestelling afronden