111 plekken in Twente: ideaal cadeau voor een Tukker

01 mei 2023

Twente combineert het beste van stad en land. Bezoek het Zoutmuseum in Delden of het Hennie Kuiper Museum in Denekamp en start aldaar een mooie fietsroute in de omgeving. Overnacht in een Boswachtershuisje op Landgoed Singraven of proef een Tukkertje in Pakhuis Twente, waar 1500 soorten bier te koop zijn. Loop een deel van het Wereldtijdpad in Rijssen of kom tot rust in de tuinen van de Kloostergaarde in Zenderen.

Auteur Gert-Jan Hospers is hoogleraar sociale geografie. Hij komt voor zijn werk in tal van Europese steden en regio’s, maar zijn thuisbasis blijft Twente.

Hier vindt u de link naar het boek: https://thoth.nl/catalogus/111-plekken-in-twente-die-je-gezien-moet-hebben/

Toegevoegd aan de winkelwagen Sluiten Bestelling afronden